Profil

Profil

Hos Frisør Burmølle sætter vi en ære i godt håndværk.

Historie

Susanne Burmølle startede i 1988 Salon Burmølle, som i dag har skiftet navn til Frisør Burmølle, i by-kvarteret Vejgaard i Aalborg. Salonen, som har haft uddannet personale, med en 4-årig godkendt uddannelse, alle årene har siden uddannet mange elever og derfor altid været ajour med nutidens mode indenfor hårbranchen.


Frisør Burmølle har været en del af den verdensomspændende sammenslutning af frisører, H.C.F., der to gange om året sender et hold medlemmer til hovedsædet i Paris til ekstraordinær undervisning og information om de sidste nye trends.


I 2013 indtrådte Kathrine Rask som medejer og partner i Frisør Burmølle.

Susanne

Susanne er medejer af frisør Burmølle.

Susanne lægger stor vægt på god kemi og stemning i salonen, hvilket spreder en hyggelig atmosfære blandt kunderne og personalet. Susanne er utrolig dygtig til sit fag og en kæmpe inspiration for de ansatte. Susanne er kreativ og præcisions bevidst til mindste detalje.

Kathrine

Kathrine medejer af frisør Burmølle.

Kathrine er en frisk og aktiv pige der altid har et smil på læben. Hun er nyskabende og altid klar på at lave en forandring hvis kunden ønsker det.

Kathrine er altid på farten, og har gerne flere bolde i luften på en gang. Kathrine er perfektionist og går meget ind for at kræse om detaljen

Sæt dig roligt i stolen hos Kathrine hvis du ønsker en profesionel behandling, med dig som fokus.

Michelle

Michelle er vores 2. års elev. Hun er fyldt med engagement og har en stor vilje til at ville lære nyt. hun elsker allerede faget og er i fuld gang med at farve og klippe.

Camilla

Camilla er vores assistent. Hun er fantastisk til farver og elsker at lave effekter og spændende hår. Camilla er sød, glad og smilende.

Karoline

Karoline er vores nye elev. Hun er allerede i gang med at klippe og farve hår, bryn og vipper.