Profil

Profil

Hos Frisør Burmølle sætter vi en ære i godt håndværk.

Susanne

Susanne er medejer af frisør Burmølle.

Susanne lægger stor vægt på god kemi og stemning i salonen, hvilket spreder en hyggelig atmosfære blandt kunderne og personalet. Susanne er utrolig dygtig til sit fag og en kæmpe inspiration for de ansatte. Susanne er kreativ og præcisions bevidst til mindste detalje.

Kathrine

Kathrine medejer af frisør Burmølle.

Kathrine er en frisk og aktiv pige der altid har et smil på læben. Hun er nyskabende og altid klar på at lave en forandring hvis kunden ønsker det.

Kathrine er altid på farten, og har gerne flere bolde i luften på en gang. Kathrine er perfektionist og går meget ind for at kræse om detaljen

Sæt dig roligt i stolen hos Kathrine hvis du ønsker en profesionel behandling, med dig som fokus.

Heidi

Heidi er assistent.

Har været selvstændig i 15 år inden hun i 2015 blev ansat hos frisør Burmølle.

Hun er frisk og udadvendt- altid et smil på læben. Heidi elsker der er styr på tingen- hvilket også afspejler sig utrolig med i kendes kreativitet. Heidi er målbevidst og altid dygtig med nye ideer, råd og vejledning til dig.

Michelle

Michelle er vores 1. års elev.

Michelle er vores nye elev. Hun er meget grundig og suger alt hvad hun kan lære til sig. Michelle er super dygtig til bryn og vipper og giver en fantastisk hårvask.

Historie

Susanne Burmølle startede i 1988 Salon Burmølle, som i dag har skiftet navn til Frisør Burmølle, i by-kvarteret Vejgaard i Aalborg. Salonen, som har haft uddannet personale, med en 4-årig godkendt uddannelse, alle årene har siden uddannet mange elever og derfor altid været ajour med nutidens mode indenfor hårbranchen.


Frisør Burmølle har været en del af den verdensomspændende sammenslutning af frisører, H.C.F., der to gange om året sender et hold medlemmer til hovedsædet i Paris til ekstraordinær undervisning og information om de sidste nye trends.


I 2013 indtrådte Kathrine Rask som medejer og partner i Frisør Burmølle.

Copyright Frisør Burmølle 2013-2020 © All Rights Reserved